Onderhoud

Onderhoud

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Onderhoud voor elke auto, mét behoud van garantie

Met een betrouwbare auto gaat u met een zeker gevoel de weg op. Door middel van regelmatig auto onderhoud worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. Hierdoor is de kans op pech aanzienlijk kleiner. Verder wordt op deze manier voorkomen dat er grotere schade ontstaat waarbij onnodig dure kosten voor reparatie worden gemaakt.


Regelmatig auto onderhoud

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden door AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in topconditie. Wij kennen de diverse onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikant van uw auto tot in de puntjes en weten precies wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Verder is het handig om altijd uw onderhoudsboekje mee te nemen naar een onderhoudsbeurt van uw auto. Wij zetten hier een stempel in na het uitvoeren van onderhoud. Zo kunt u bij de verkoop van uw auto laten zien dat uw auto altijd goed onderhouden is en regelmatig een grote en kleine beurt heeft gehad.


Goed auto onderhoud hoeft niet duur te zijn

Bij AutoFirst Karsdorp Auto's staat uw auto, bedrijfswagen of camper altijd op de eerste plaats. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste professionele apparatuur. Zo zijn wij in staat om zowel oudere auto’s als de allernieuwste auto’s met de meest moderne techniek te onderhouden en repareren. Dit betekent dat wij ook elektrische auto’s kunnen onderhouden.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk hoog in het vaandel. Alle AutoFirst garages zijn daarom aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Verder garanderen wij u altijd dat u waar krijgt voor uw geld. Dit doen we door de prijzen zo eerlijk mogelijk door te voeren. Wij hechten een grote waarde aan persoonlijke service, of dat nou een eerlijk advies of gewoon een kopje koffie is.


Onderhoud voor auto's binnen de fabrieksgarantie

De service beurten van moderne auto’s zijn door de auto fabrikanten vastgelegd in een onderhoudsschema en zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl van de bestuurder. AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk werkt daarom volgens de fabrieksvoorschriften.


Behoud ik mijn fabrieksgarantie bij auto onderhoud?

Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven aan autogarages. Dankzij deze wetgeving kunt u zelf bepalen bij welk autobedrijf het onderhoud van uw auto uitvoert volgens de fabrieksspecificaties met behoud van de fabrieksgarantie. AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk werkt daarom volgens de fabrieksvoorschriften aan uw jonge auto. Dit betekent dat u altijd de fabrieksgarantie van uw auto behoudt na een onderhoudsbeurt van uw auto bij ons.


Onderhoud voor auto's buiten de fabrieksgarantie

De traditionele kleine- en grote beurt geldt eigenlijk alleen nog voor de wat oudere auto’s. De service beurten van auto’s zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl van de bestuurder.


Kleine beurt voor auto's buiten de fabrieksgarantie

Bij een wat oudere auto besteden wij wat extra tijd en aandacht aan het controleren van de veiligheid tijdens een kleine beurt. Dit doen wij door de auto te controleren wij op 25 punten. Dit zijn onder andere belangrijke punten die betrekking hebben op: de remmen, de ophanging, de banden, de schokdempers en diverse soorten vloeistof. Daarnaast verversen wij in de meeste gevallen de motorolie en vervangen wij de oliefilter tijdens een kleine beurt van uw auto.


Grote beurt voor auto's buiten de fabrieksgarantie

Bij een grote beurt van uw auto wordt uw auto grondig geïnspecteerd en onderhouden. Dit doen wij door de auto te checken met een uitgebreide checklijst die afgestemd is op het fabrieksonderhoudsschema. Veiligheid, betrouwbaarheid en milieu zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Een hele reeks handelingen wordt standaard uitgevoerd waarvan een aantal werkzaamheden die samenhangen met het type auto en de kilometerstand van uw auto. De remmen, de ophanging, de banden, de schokdempers, de motor en diverse soorten vloeistof en algehele conditie van de auto worden grondig gecontroleerd en onderhouden. Zo kunt u weer veilig en betrouwbaar de weg op!


Mobiliteitsgarantie

Na het verrichte onderhoud en eventueel herstel van reparaties door AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk is uw auto weer veilig en betrouwbaar voor de komende periode. Uw auto komt dan in aanmerking voor 12 maanden Autofirst Mobiliteitsgarantie, dit is de 24/7 pechhulp van AutoFirst. Lees meer over de Mobiliteitsgarantie.


Geen reparatie zonder overleg

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt van uw auto onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door voordat wij een reparatie uitvoeren. Zo houdt u de volledige controle over de kosten van uw auto onderhoud!