Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Over ons

Karsdorp Auto’s in Stolwijk is een garagebedrijf in de oervorm. Een ruime, gevarieerde voorraad met degelijke occasions, echte vaklui, moderne werkplaats en nog typisch zo’n geval van: de vent maakt de tent.

Bij Fred Karsdorp is een afspraak echt een afspraak. Ferme handdruk erop en u weet dat het goed zit. En die mentaliteit vindt u door het gehele bedrijf heen. Bij Karsdorp Auto’s haalt en brengt u uw auto met een gerust hart.

 

Auto (ver)kopen

Niet iedere occasion haalt de showroom van Karsdorp Auto’s. Fred Karsdorp koopt elke auto zelf in en elke verkoop wordt bezegeld met een hand van Fred. Zijn naam staat op het pand en zijn naam staat onder elk contract; rommel en snelle winstpakkers worden dus niet verkocht aan de Nijverheidsweg in Stolwijk.

Voor een betrouwbare occasion gaat u naar Karsdorp Auto’s. Wij hebben een ruim assortiment, wij verkopen alle merken en u bepaalt zelf of u kiest voor een afleverbeurt, onderhoudscontract of garantie.

Andersom kunt u bij Karsdorp Auto’s ook terecht voor een faire prijs en betrouwbare taxatie van uw te verkopen auto. Goede producten, goede service, heldere afspraken, eerlijk zakendoen – dat is Karsdorp Auto’s.

 

Werkplaats

Elke auto moet onderhouden worden en helaas soms ook gerepareerd. Ook daarvoor bent u in goede handen bij Karsdorp Auto’s. We hebben een moderne werkplaats en de nieuwste apparatuur, maar – om eerlijk te zijn – daar koopt u niets voor.

Het draait om onze mannen. Echte monteurs, met de echte ‘Karsdorp-mentaliteit’. Want een ‘Karsdorp-auto’ hoort niet op de brug, maar op de weg. Zo snel als mogelijk, zonder rompslomp, zonder gedoe, zonder onverklaarbare kosten.

U bent van harte welkom bij Karsdorp Auto’s voor al uw grote en kleine beurten, aircoreparatie en -service, zomer- en winterbanden, ruitreparatie en -vervanging, uitlijnen en uitdeuken (zonder spuiten), onderdelen, balanceren en zelfs het onderhoud van uw lease-auto.


De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Karsdorp Auto's heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Stolwijk.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Karsdorp Auto's in Stolwijk vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Karsdorp Auto's voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Karsdorp Auto's!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld