Over ons

Over ons

Karsdorp Auto’s in Stolwijk is een garagebedrijf in de oervorm. Een ruime, gevarieerde voorraad met degelijke occasions, echte vaklui, moderne werkplaats en nog typisch zo’n geval van: de vent maakt de tent.

Bij Fred Karsdorp is een afspraak echt een afspraak. Ferme handdruk erop en u weet dat het goed zit. En die mentaliteit vindt u door het gehele bedrijf heen. Bij Karsdorp Auto’s haalt en brengt u uw auto met een gerust hart.

 

Auto (ver)kopen

Niet iedere occasion haalt de showroom van Karsdorp Auto’s. Fred Karsdorp koopt elke auto zelf in en elke verkoop wordt bezegeld met een hand van Fred. Zijn naam staat op het pand en zijn naam staat onder elk contract; rommel en snelle winstpakkers worden dus niet verkocht aan de Nijverheidsweg in Stolwijk.

Voor een betrouwbare occasion gaat u naar Karsdorp Auto’s. Wij hebben een ruim assortiment, wij verkopen alle merken en u bepaalt zelf of u kiest voor een afleverbeurt, onderhoudscontract of garantie.

Andersom kunt u bij Karsdorp Auto’s ook terecht voor een faire prijs en betrouwbare taxatie van uw te verkopen auto. Goede producten, goede service, heldere afspraken, eerlijk zakendoen – dat is Karsdorp Auto’s.

 

Werkplaats

Elke auto moet onderhouden worden en helaas soms ook gerepareerd. Ook daarvoor bent u in goede handen bij Karsdorp Auto’s. We hebben een moderne werkplaats en de nieuwste apparatuur, maar – om eerlijk te zijn – daar koopt u niets voor.

Het draait om onze mannen. Echte monteurs, met de echte ‘Karsdorp-mentaliteit’. Want een ‘Karsdorp-auto’ hoort niet op de brug, maar op de weg. Zo snel als mogelijk, zonder rompslomp, zonder gedoe, zonder onverklaarbare kosten.

U bent van harte welkom bij Karsdorp Auto’s voor al uw grote en kleine beurten, aircoreparatie en -service, zomer- en winterbanden, ruitreparatie en -vervanging, uitlijnen en uitdeuken (zonder spuiten), onderdelen, balanceren en zelfs het onderhoud van uw lease-auto.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Karsdorp Auto’s word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer