Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 10 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Stefan Schoonhoven
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al jaren laat ik mijn auto’s repareren bij Karsdorp Auto’s. Eerlijke tarieven en goede service!
10
Liselotte Ammerstol
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Karsdorp Auto's draait nergens hun hand voor om. Ontzettend klantgericht. Ontzorgen altijd. Schakelen heel snel. Onderhoudsmonteuren zijn fantastisch aardige en vrolijke jongens! Je voelt je altijd welkom. Karsdorps auto's hielp ons bij het prive verkopen van onze auto, niks was te gek. Vervolgens heeft Karsdorp auto's met al onze wensen een prachtige andere auto verzorgt, alles tot in de puntjes geregeld. Top garage!
10
Dirk Oosterwijk Reeuwijk
Service -
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In verband met de verkoop van mijn bedrijfswagen ben ik via een kennis bij deze autogarage terechtgekomen. Na een vriendelijke ontvangst werd het mij heel snel duidelijk dat een gedegen vakkennis aanwezig is. En toen mij een uitstekend bod werd gedaan was de verkoop meteen beklonken. Bedrag binnen 2 minuten op mijn bankrekening en vrijwaringsbewijs kwam meteen uit de printer. Topklasse!
10
Selina Schoonhoven
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al een aantal jaartjes bij Karsdorp voor onderhoud/apk voor mijn auto. Zodra ik binnen stap word ik met een glimlach ontvangen. Ik word altijd super netjes en snel geholpen, prijs/kwaliteit is in goede verhouding, monteurs denken met je mee en mocht het langer duren of qua kosten hoger uitvallen dan verwacht word er altijd netjes met je gecommuniceerd en naar een oplossing gekeken. Top garage!
1
okan heemskerk
Service 2
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 3
fiat 500 aangeschaft voor 5000,- met een gebroken uitlaatklem en een gescheurde distributieriem die al over zijn levensduur heen was wat ons niet eerlijk is verteld , vervolgens willen ze ons nergens mee tegemoet komen !! Mensen let goed op als je hier een auto aanschaft want ze verkopen auto's met !!! ONDER LIGGENDE GEBREKEN !!! en als je toch heel graag die auto wilt zou ik jullie aanraden om een goede garantie erbij te kopen ! KORT OM HET IS ONBETROUWBAAR BEDRIJF WAAR JE GEEN EERLIJKE ZAKEN MEE KAN DOEN !!!!!
10
Yuri Sijtema Alkmaar
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Onlangs bij AutoFirst een BMW X3 3.5i uit 2011 met 135K op de klok aangeschaft. De auto was om door een ringetje te halen en we waren zeer in onze nopjes. Helaas had de auto binnen de garantie periode een lastig mankement en ben je als particulier natuurlijk bang voor een langdradige lastige situatie. Niets van dat, contact was kort en duidelijk, rijd even langs. Bij onderzoek door de monteurs bleek het een vaak voorkomend issue te zijn met dit type auto. Er is kosten noch moeite gespaard om het euvel te verhelpen en te zorgen dat we ons op ons gemak voelden, we zijn echt enorm blij! Het is jammer dat wij bijna anderhalf uur verderop wonen, anders had ik de auto graag bij AutoFirst in onderhoud gehad.
10
Ad Rosmalen
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
2 maanden geleden een mooie mercedes c180 facelift gekocht, ook vooral technisch een zeer goede auto voor een fatsoenlijke prijs, niets dan lof voor dit autobedrijf
10
Marcus Brand Schoonhoven
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd op tijd geholpen, prijs kwaliteit is dik in orde. Ook altijd gratis vervangend vervoer wordt geregeld, komen de afspraken na.
10
Brahim. Rotterdam
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Aan te bevelen, profesional, vriendelijk en fast .
10
Sander Schipper Weesp
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer goed
laden...