Najaarscheck

Veilig het najaar in met de AutoFirst Najaarscheck

Veel pechgevallen gebeuren in het najaar. Pech kan natuurlijk niet altijd voorkomen worden, maar de meeste mankementen, zoals startproblemen, een defecte accu, slechte wisserwerking en versleten remmen zijn vaak makkelijk te voorkomen.

Een goede Najaarscheck kan veel problemen in de kiem smoren. Een aantal preventieve handelingen kunt u prima zelf doen, maar AutoFirst Karsdorp Auto’s loopt uw auto na op zaken die minder eenvoudig thuis zijn uit te voeren.

Herfstvakantie? Najaarscheck!

Gaat u er nog even met de auto op uit deze herfstvakantie? Het mag dan nog niet extreem koud zijn in het najaar, maar toch kunnen de weersomstandigheden onderweg naar uw vakantiebestemming behoorlijk uitdagend zijn voor de auto. Neem daarom geen risico met uw veiligheid en breng uw auto langs voor een Najaarscheck.

AutoFirst Karsdorp Auto’s adviseert u bovendien graag over de praktische voorbereiding van uw auto voor de herfstvakantie. Denk daarbij aan het monteren van bagagekoffers, het gebruik van aanhangers of caravans en het tijdig overstappen op winterbanden.

De AutoFirst Najaarscheck

  • Tijdens de Najaarscheck controleren wij onder andere:
  • Rem- en koelvloeistof
  • Conditie V-snaar of multiriem
  • Conditie van de accu
  • Verlichting en ruitenwissers
  • Werking van de remmen

Wat kost een Najaarscheck?

Voor €19,95 controleren wij uw auto op meer dan 25 punten! Indien de monteur tijdens de Najaarscheck gebreken ontdekt spreekt hij dit direct met u door. Pas na uw akkoord zal hij onderdelen vervangen of repareren. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Karsdorp Auto’s word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer